sunnuntai 9. elokuuta 2015

Tappuritapahtuma

Vierailtiin viikonloppuna kylällä, tunnelmallisessa Tappuritapahtumassa.
Aivan upeassa Nakkilan kotiseutumuseon miljöössä järjestetään tapahtuma vuosittain ja samassa yhteydessä myös rompetori vanhojen aarteiden hankintaan ;)

Pihamaalla esitellään lukuisia vanhoja maatalouskoneita, perinteitä ja vanhoja työnäytöksiä. Lisäksi viereisellä liikuntahallin pihalla on Satakunnan mobilistien vanhoja kulkupelejä(joista en valitettavasti kuvia räpsinyt).















Koko alue rakennuksineen henkii vanhaa aikaa ja onhan itse päärakennus rakennettu jo 1720-luvulla!
Nämä kuvat ovat kaikki päärakennuksesta:












Monet piharakennukset, aitat, paja, mylly, luhti, pursuavat vanhoja työkoneita ja paljon muuta vanhaa ihanaa tavaraa! Täällä saisi aikaa kulumaan monta päivää tutkiessa aittojen kaikkia aarteita.










Hyllyköt olivat täynnä kaikenlaisia mielenkiintoisia pikkutavaroita



Sepän pajassakin oli tunnelmaa. Siellä painettiin myytäviä muistoja päreisiin, tapahtuman tekstillä. Nuorempi seppä takoi ulkosalla omia tuotteitaan, joita sai myös ostaa.




























Rannassa flikoilla oli pyykkäyshommat kesken, siellä sai luteet ja täit kyytiä!








Rannassa poltettiin myös tervaa, valloittava tuoksu ja pakkohan sitä oli kotiin myös ostaa. Hyvänä vinkkinä saimme kastaa narunpätkän laimennettuun tervaan, joka sitten sopivaan paikkaa ripustetaan! Toimii varmasti hyvin esim. ulkohuussissa, vajoissa, suuleissa tunnelmaa tuomassa.


Ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka, ilman tapahtumaakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti