keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Ensimmäiset päivät lintutalossa.





Yksi aamupala, kiitos!
Tilaus jätetty ja emäntä kiiruhtaa palvelualttiina paikalle, nyt tämä alkaa, bongaus keittiön ikkunalla, jännittävää! 

  




Astiaston ostin loppukesänä kirppikseltä, muistaakseni 4 eurolla. Kattohuopa talosta vielä puuttuu, sen kun vielä saa paikalleen niin välttää tämän talven. Ajatukset laajemmasta kokonaisuudesta heräsivät heti kun tämä kesällä valmistui :) 
Maalattu ollaan perinteisellä punamullalla, sointuu sitten yhteen suulin/navetan kanssa kun saamme sen remontoitua ja maalattua.

 

Ensimmäisiltä kattauksilta bongattu selvästi valtaa pitävät talitintit, myös sinitiainen ja varpusia on vieraillut.
 






5 kommenttia:

  1. Kyllä lintujen nyt kelpaa herkutella! :) Todella kauniita nuo maisemakuvat - maaseutu parhaimmillaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on kyllä niin ihanat maisemat, jokaisena päivänä vuoden ympäri. Edelleen vuosien jälkeen niitä jaksaa ihailla onnesta soikeana!

      Poista
  2. Olipa kiva, että kävit kommentoimassa, niin löysin tänne kauniiseen blogiisi. Upean lintutalon olette tehneet; kaunis ja hyödyllinen. Itse en ole vielä ehtinyt aloittaa ruokintaa, kun täällä on ollut vielä niin lämmintä, mutta kohta senkin aika koittaa. Lintujen touhuja on aina mukava seurata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti vielä palata takaisin, kun selasin aikaisempia postauksiasi. Aivan upeita purkkeja olet tehnyt säilyketölkeistä. Ihania! Myös kranssi on tosi kaunis! :)

      Poista
    2. Kiitos vierailusta!
      Meilläkin vielä lämmintä ja ruokaa hyvin luonnossakin, mutta aloitamme nyt ensikertaa niin varmisteltiin ettei linnut katoa kylmän tullen. Asutaan ihan peltoaukealla, joten tänne harvoin enää talventullen lintuja eksyy, pysyttelevät ruokintapaikkojen läheisyydessä ☺

      Poista